Medlemmerne: Idrætsdag 2015

Rigtig hyggelig dag lige fra vi ankom.

Der blev uddelt boller, vandflaske og T-shirt og tjekket ind da vi kom. Det var enormt søde T-shirts med et rigtig flot print på, med tegning af Region Sjælland og tekst på, printet var lavet af Thomas Windfeld.

Efter tjek-ind, blev der holdt en lille tale, og så gik dagens ellers i gang.

Jimmy Posborg  holdt en god opvarmning hvor vi alle fik strukket godt ud, og fik gang i alle muskler og led

Om formiddagen blev der spillet fodbold og Kroll.

Der var fire hold der spillede miniturnering i fodbold. Nogle var bestemt mere øvede end andre, men alle havde det sjovt og kæmpede alt hvad de havde lært!

Jeg valgte at gå hen og se på Kroll, da jeg kendte flere som skulle deltage der. Der var så mange tilmeldt til Kroll, at de måtte deles så der blev 2 omgange for at alle hold kunne være der. Jeg kom til at sidde ved et sjovt hul, fordi der var en fordybning i græsplænen med højt græs nede i, ud for hvor jeg sad. Det drillede mange af deltagerne hvis deres bold røg derned.

Da Kroll og fodbold var overstået, var der frokost bestående af en rigtig lækker sandwich. Under frokosten kunne man slå et smut forbi sekretariatet, for at se om ens navn skulle stå på nogle af de fine lodtrækningspræmier. Der var alt fra drikke dunke til fine trøjer og tasker. Stor tak til alle sponsorer. Efter frokost var der Volleyball udendørs og Dans og Bevægelse indendørs.

Volley blev spillet i strålende sol. Gode kampe, hvor det gode humør var i centrum og der var plads til alle – også de gode 😉

Jeg gik ind i hallen og kiggede på Dans og Bevægelsesholdet. For at ryste folk sammen og for at lære hinanden lidt bedre at kende, var der som opvarmning nogle lege, hvor folk skulle stille op i alder med yngst forrest og så ellers dernedad og ældst bagerst. Denne leg blev og så leget med skonumre og højde. Dans og Bevægelse var rigtig sjovt, især en øvelse hvor deltagerne stod i en cirkel to og to bag ved hinanden, den inderste cirkel dansede, mens den yderste cirkel rendte rundt om dem, og de byttede plads når løberen kom ”hjem”. Der var også en rigtig sjov Volvo-dans, hvor melodien siden har sat sig fast i mit hoved ;o))

Sidste punkt på aktiviteterne var Maze walk og Maze run. Det var en hyggelig lille tur (næsten for lille) rundt om træningspladserne af små veje og stier.

Efter at alle aktiviteterne var overstået, blev der taget fælles foto og vi satte os op i hallen og slappede af, og ventede på at spise festmiddag. Mums noget rigtigt lækkert mad og rigtig hyggeligt.

Alt i alt en super dejlig og hyggelig dag. Hvor der var rig mulighed for at blive udfordret, afprøve egne grænser og nye discipliner – Lisbeth Møller Jensen  “IF Sund Stil”