MEDIERNE: Sund Stil modtog initiativpris

Sund Stil modtog mandag eftermiddag Y’s Mens Clubs initiativpris 2015

Avisen NORDVESTNYT skriver bl.a “Hvert år omkring vores fødselsdag uddeler vi denne pris, og med den indsats I har gjort for at få en gruppe mennesker, der ellers har svært ved at finde energi til at røre sig og komme ud blandt andre mennesker, aktiveret, så var vi enige om, at I var værdige modtagere, sagde Y’s Men Kalundborgs præsident Max Hansen.”

klik her

Klik her for at læse hele artiklen i Nordvestnyt

 

 

 

 


TV-Kalundborg.dk
skriver bl.a. “Der var dækket op til fest med champagne og kransekage på Minihøjskolen på Rynkevangen i Kalundborg, da Idrætsforeningen Sund Stil tog imod Y’s Men’s Clubs initiativpris på 15.000 kroner”

Læs hele artiklen på TV-Kalundborg.dk, og se de herlige billeder: http://tv-kalundborg.dk/Psykisk-saarbare-modtog-initiativpris#