Medlemmerne: historien om Fodbold stævnet i Lyngby

Fodbold stævnet Lyngby.

Vi mødtes tirsdag morgen og tog samlet af sted mod Lyngby. Vi havde lånt bussen fra Finnerup så vi var samlet på turen. Fin tur der ind. Lidt gps. hjælp og vi fandt det.

Da vi kom, var der morgen mad. Brød, kaffe og te samt pålæg. Fin start på dagen. Der efter var der fælles opvarmning i 15 min inden den første kamp blev fløjtet i gang.

Fint planlagt stævne. Ikke så lange vente tider mellem kampene. Og en rigtig god stemning hele dagen, selvom der blev spillet bold på et ok niveau.

Vi skulle spille 7 kampe. Hvilket vi gjorde. Os 4 som spillede. Vi skulle have været 7 men lidt mandefald gjorde at vi fik løbet rigeligt for den dag.

Efter alle kampe var spillet blev der udregnet en vinder og lad mig da skerive det som det er. Det blev ikke os. Vi tabte alle kampene. Vi scorede to mål. En af en låne mand og så vores top score Rasmus. Den samlede mål score blev 28-2.

Efter præmie overrækkelsen og en sandwich gik turen atter hjem. Trætte, med ømme stænger med glade for vi var med og vi lagde os ikke ned.

Så alt i alt en super dag, som vi håber at kunne deltage i næste år. Men jo gerne med lidt flere spillere/udskiftere.