Medlemmerne: En lille succes historie

Jeg er næsten 60 år og har aldrig været ”sporty”. Men jeg har kastet mig ud i nogle af de tilbud der er i Sund Stil, det er jo aldrig for sent at prøve noget nyt. Det har kun været en fornøjelse!!

Jeg startede med at løbe med Dorte hver mandag kl.14. Der er også løb hver fredag kl.10. Vi løber fra Minihøjskolen.

Sidste år prøvede jeg, at løbe selv men gav hurtig op fordi jeg løb for langt de første par gange og for hurtigt, så  jeg blev øm over det hele og det var ikke særligt sjovt. Men sammen med Dorte var der en blid opstart i et passende tempo for en nybegynder. Dorte satte hendes tempo, efter det jeg kunne klare. Man kan starte med 1 km(to gange rundt om boldbanen),2km, 3 km eller hvad man nu har lyst til. Det er rart at have nogen at snakke med, så er det hele lettere og sjovere. Så denne gang gav jeg ikke op! Nu efter 2½ måned er jeg oppe på 6 km. Der er tre niveauer, begynder, lidt øvet og øvet. Vi er ikke så mange endnu så vi håber der kommer nogle flere. Efter turen er der en dejlig  fornemmelse i kroppen, ro i sjælden og stolthed. Jeg vil varmt anbefale det ☺

Og så er der badminton, min uges højdepunkt ☺ Jeg har altid ønsket at prøve at spille badminton, men har aldrig gjort noget ved det. Spillerne i badmintonklubber er jo super gode og så er det hårdt at møde op alene og møde nye folk. I Sund Still er der plads til alle, nybegyndere og erfarende, unge og ældre og alt ind i mellem. At spille badminton er sjovt og udfordrende. Der bliver grinet meget og vi går hjem i godt humør. Der er ketsjer som vi kan låne.

Der er nogle aktiviteter som jeg mangler endnu at prøve. Hvis du er til musik og dans er der musik og bevægelse i Høng hver tirsdag kl.10 og Crossfit og Dancefitness på Minihøjskolen hver torsdag kl.15.30. Mandag kl.10 er der svømning. Jeg tror det næste jeg skal prøve er svømning.

Det er dejligt at have været med i idrætsforeningen helt fra starten. At deltage i aktiviteterne og at møde nogle nye, rare mennesker har givet mig mere selvtillid, en fornemmelse af succes og at ”jeg kan godt” og aller mest glæde ☺

Venlig hilsen

Sigrid